Contact? support@zzpfact-software.nl

Een nieuwe versie van onze factuur software ZZPfact in aantocht

Door Ton Snoei Juli 15, 2022

Op dit moment zijn we bezig met het ontwikkelen van een nieuwe versie van onze factuur software. Dat heeft behoorlijk wat voeten in aarde. Het belooft een mooi stuk factuur software te worden, maar er is nog veel werk aan de winkel. We willen namelijk dat deze applicatie een aantal zaken beter doet dan zijn voorganger. In deze post wat meer achtergrondinformatie over de nieuwe versie.

ZZPfact factuur software v2

Deze nieuwe versie van ZZPfact software versie 2 wordt op dit moment van de grond af opnieuw opgebouwd. We zijn helemaal opnieuw begonnen. De applicatie zal een gehele nieuwe interface krijgen met het oog op de vindbaarheid van alle functies. Hoe makkelijker in gebruik, hoe beter.

Nieuwe functies

De nieuwe versie van de factuur software zal direct te gebruiken zijn op meerdere computerplatforms. De huidige versie van ZZPfact is geschikt voor Windows; deze nieuwe versie is ook geschikt voor de Mac en Linux!

De nieuwe applicatie is minder zwaar voor het computersysteem en werkt dus vlotter dan de huidige versie. Er worden nieuwe functies toegevoegd zoals het automatisch bijvoegen van algemene voorwaarden of andere documenten aan een factuur of offerte. Een andere belangrijke wijziging is, is dat het mogelijk is om eigen BTW-tarieven toe te voegen en aan te passen. Ook zal de app direct ondersteuning bieden voor meerdere talen.

Weinig gebruikte functies van versie 1 zullen niet direct beschikbaar zijn in versie 2 van de factuur software. Bijvoorbeeld herhaalfacturen, tijdregistratie, meerder administraties en meerdere factuurtemplates komen niet direct bij de eerste release beschikbaar.

ZZPfact versie 1

Op welke termijn de nieuwe applicatie beschikbaar komt is nog niet duidelijk. Dit kan enkele weken zijn, maar ook enkele maanden. Het is zeker de moeite waard om ZZPfact versie 1 voorlopig te blijven gebruiken. ZZPfact versie 1 is een zeer uitgebreid factuurprogramma voor Windows. Gebruikers met een licentie voor versie 1 krijgen de eerste release van versie 2 gratis. Ook als de update-periode verlopen is!

Ideeën of testen?

Kortom, een mooi vooruitzicht voor een nieuwe versie, maar hij laat nog wel even op zich wachten. Uiteraard zullen we voor de officiële release ook een preview versie beschikbaar maken voor gebruikers die de applicatie graag eerst eens proberen. Stuur ons een mailtje als je geïnteresseerd bent! Wil je graag gewenste functies doorgeven, aarzel dan niet en stuur ons een e-mail.