Contact? support@zzpfact-software.nl

Blog

Release: ZZPfact v1.47

In versie v1.47 van het ZZPfact factuurprogramma zijn een aantal nieuwe functies toegevoegd en een paar problemen opgelost. We zijn continue bezig met verdere verbeteringen met betrekking tot factureren. Heb je een suggestie, laat het ons weten! Nieuwe functies: Ondersteuning voor grote beeldschermen Fontgrootte instelling geautomatiseerd Taalupdates SSL upgrade Verbeteringen Kleine problemen opgelost Ondersteuning voor grote beeldschermen Aangezien beeldschermen met hoge resoluties steeds gangbaarder worden, kregen we nog wel eens klachten over een te klein lettertype binnen de ZZPfact applicatie.

Ga door met lezen

Een nieuwe versie van onze factuur software ZZPfact in aantocht

Op dit moment zijn we bezig met het ontwikkelen van een nieuwe versie van onze factuur software. Dat heeft behoorlijk wat voeten in aarde. Het belooft een mooi stuk factuur software te worden, maar er is nog veel werk aan de winkel. We willen namelijk dat deze applicatie een aantal zaken beter doet dan zijn voorganger. In deze post wat meer achtergrondinformatie over de nieuwe versie. Deze nieuwe versie van ZZPfact software versie 2 wordt op dit moment van de grond af opnieuw opgebouwd.

Ga door met lezen

Release: ZZPfact v1.46

In versie 1.46 van het ZZPfact factuurprogramma zijn een aantal nieuwe functies toegevoegd en een paar problemen opgelost. We zijn continue bezig met verdere verbeteringen met betrekking tot factureren. Heb je een suggestie, laat het ons weten! Nieuwe functies: Verbeterde Mailconfiguratie Update van installatieprogramma Taalupdates SSL upgrade Website koppelingen Vernieuwde documentatiewebsite Verbeteringen Kleine problemen opgelost Lees hieronder meer over de nieuwe functies en verbeteringen Verbeterde Mailconfiguratie Meer dienstverleners toegevoegd aan de mailconfiguratie.

Ga door met lezen

Uitleg: Factuurprogramma kopen

Ga je een factuurprogramma kopen, dan zul je goed over je wensen na moeten denken. Met welke dingen je rekening moet houden vindt je in dit artikel. Het is in ieder geval belangrijk is een weloverwogen keuze te maken op basis van jouw wensen. Een eenmaal ingericht factuurprogramma zul je namelijk niet graag zomaar vervangen voor een ander factuurprogramma. Het kan namelijk een behoorlijk karwei zijn om je opgebouwde administratie, over te hevelen naar een ander factuurpakket.

Ga door met lezen

Release: ZZPfact v1.37

In de laatste versies van het ZZPfact factuurprogramma zijn een aantal nieuwe functies toegevoegd en een groot aantal problemen opgelost. We zijn continue bezig met verdere verbeteringen met betrekking tot factureren. Heb je een suggestie, laat het ons weten! Nieuwe functies: Lettergrootte aanpasbaar 4-wekelijkse herhaalfacturen Infoknop: Factuurnummer Alle documenten verwijderen Aanbetalingsbedrag op de factuur Meerdere BCC e-mailadressen Factuurregel toelichting vergroot Verbeteringen Klant toevoegen in factuur verbeterd Factuurregel toevoegen verbeterd Email-validatie factuurtemplate verbeterd Vernieuwd opstartscherm Lees hieronder meer over de nieuwe functies en verbeteringen Lettergrootte aanpasbaar Via Instellingen > Overig is het nu mogelijk de lettergrootte van de applicatie aan te passen.

Ga door met lezen

Release: ZZPfact v1.29

Nieuwe Functies Verbeterde zoekfunctie voor klanten en producten bij aanmaken factuur Meer informatie hieronder. Verbeterde zoekfunctie voor klanten en producten bij aanmaken factuur De zoekfunctie naar klanten en producten/diensten is verbeterd waardoor klanten en producten/diensten sneller kunnen worden gevonden. Er is een sub-selectie gemaakt van velden waarop wordt gezocht. Dithelpt vooral bij het zoeken op klantnummer. Probleemoplossingen Bugfix: Overschrijven klantgegevens bij aanpassen factuur Bugfix: Crash bij “Ongedaan Maken” Bugfix: Wizardscherm Bugfix: Zwevende Pro Badge Meer informatie hieronder.

Ga door met lezen

Release: ZZPfact v1.26

Nieuwe functies Mogelijkheid tot het beheren van meerdere losstaande factuuradministraties. Op de factuur: zoekfunctie naar producten verbetert. Zoeken op alle productvelden Zoeken midden in productnaam en niet meer alleen ‘beginnend met’. Klant heeft nu optioneel klantnummer-veld. Product heeft nu optioneel productnummer-veld. Bugfix: BCC mail in en uitschakelen bij factuurlayouts. Bugfix: opstarten meerdere instanties van ZZPfact

Ga door met lezen

3 tips: Zo houd jij als ZZP-er je bedrijf gezond

Als ZZP-er heb ik in de afgelopen jaren met vallen en opstaan dingen geleerd die bepalend waren voor de gezondheid van mijn bedrijf. Hoe zorg je bijvoorbeeld dat je inkomsten en uitgaven in de hand houdt. Alles naar de boekhouder of alles zelf doen? Welke opties heb je om tegenslagen op te vangen? Hieronder lees je daar meer over. Heb je aanvullingen of opmerkingen laat het me dan gerust weten via een reactie, een mailtje ton@snoei.

Ga door met lezen

Beginnen met je eigen bedrijf: Een logo

Bij een eigen bedrijf hoort een eigen bedrijfslogo. Het is het visitekaartje van je bedrijf en daarmee het eerste beeld waar je klant mee in aanraking komt. Het logo zal de klant vaak voorbij zien komen op de facturen die je verstuurd. Het is over het algemeen de belangrijkste blikvanger op je factuur. Het is belangrijk dat jouw bedrijfslogo een weergave is van wat je met je bedrijf vooral wilt betekenen voor je klant.

Ga door met lezen

Gratis: 10 factuurprogramma’s voor ZZP-ers

In dit artikel vindt je een overzicht van 10 gratis factuurprogramma’s voor ZZP-ers. We hebben ervoor gekozen alleen Nederlandse factuurprogramma’s In de lijst op te nemen. Dat zijn namelijk programma’s waarbij je er vanuit mag gaan dat ze aan de eisen voldoen die de Nederlandse Belastingdienst stelt. Factuurprogramma’s in de cloud of op de desktop Tegenwoordig zie je veel factuurprogramma’s voor ZZP-ers die helemaal online werken. Factureren in de cloud dus.

Ga door met lezen