Contact? support@zzpfact-software.nl

Release: ZZPfact v1.46

Door Ton Snoei Juli 1, 2022

In versie 1.46 van het ZZPfact factuurprogramma zijn een aantal nieuwe functies toegevoegd en een paar problemen opgelost. We zijn continue bezig met verdere verbeteringen met betrekking tot factureren. Heb je een suggestie, laat het ons weten!

Nieuwe functies:

  • Verbeterde Mailconfiguratie
  • Update van installatieprogramma
  • Taalupdates
  • SSL upgrade
  • Website koppelingen
  • Vernieuwde documentatiewebsite

Verbeteringen

  • Kleine problemen opgelost

Lees hieronder meer over de nieuwe functies en verbeteringen

Verbeterde Mailconfiguratie

Meer dienstverleners toegevoegd aan de mailconfiguratie. Hierdoor wordt bij het aanpassen van de mailinstellingen, de serverinstellingen automatisch ingevuld voor onder andere Gmail, Outlook, KPN, Ziggo, Kliksafe en Filternet.

Update van het installatieprogramma

Het programma wat de installatie van ZZPfact verzorgt is verbeterd. ZZPfact wordt nu geinstalleerd met een nieuwere versie van de installatiesoftware. Je zult hier niet zomaar iets van merken. Echter, de installatie zal nu beter verlopen en is helemaal up-to-date voor installaties op Windows 11.

Taalupdates

Sommige teksten in de applicatie waren niet correct. Deze zijn vervangen voor correcte teksten.

SSL upgrade

De applicatie heeft een upgrade gekregen om beter met SSL te kunnen communiceren. Door het bijwerken van de SSL-versie wordt de applicatie veiliger.

Website koppelingen

De ZZPfact software is verhuisd van https://snoei.net naar https://zzpfact-software.nl. Diverse links zijn aangepast in de applicatie.

Vernieuwde documentatie-website

De website https://docs.zzpfact-software.nl is vernieuwd. We hebben de documentatie website verbeterd zodat deze ook goed leesbaar is op een mobiel apparaat. Verder is de website een stuk sneller geworden. Het laden van de documentatie gaat nu supersnel zodat het zo min mogelijk tijd kost om de informatie te vinden die je zoekt.

Mis je informatie in de documentatie? Laat het ons weten! Voor de meest gestelde vragen hebben we onlangs op de website ook een FAQ toegevoegd.

Kleine problemen opgelost

Er zijn een aantal kleine bugs opgelost. In specifieke situaties helpt dit het functioneren ZZPfact en voorkomt dat de applicatie kan crashen.