Contact? support@zzpfact-software.nl

Release: ZZPfact v1.47

Door Ton Snoei November 24, 2023

In versie v1.47 van het ZZPfact factuurprogramma zijn een aantal nieuwe functies toegevoegd en een paar problemen opgelost. We zijn continue bezig met verdere verbeteringen met betrekking tot factureren. Heb je een suggestie, laat het ons weten!

Nieuwe functies:

  • Ondersteuning voor grote beeldschermen
  • Fontgrootte instelling geautomatiseerd
  • Taalupdates
  • SSL upgrade

Verbeteringen

  • Kleine problemen opgelost

Ondersteuning voor grote beeldschermen

Aangezien beeldschermen met hoge resoluties steeds gangbaarder worden, kregen we nog wel eens klachten over een te klein lettertype binnen de ZZPfact applicatie. Voorheen kon men via de instellingen de fontgrootte (lettertype grootte) instellen maar dat bleek van invloed op het automatisch bepalen van de correct fontgrootte. Dit probleem is in de nieuwste versie van ZZPfact opgelost.

Fontgrootte instelling geautomatiseerd

In het ZZPfact facturatieprogramma is onlangs de functie om de lettergrootte handmatig in te stellen verwijderd. Deze beslissing is genomen vanwege problemen die ontstonden op hoogresolutiebeeldschermen, waarbij de handmatig ingestelde lettergrootte resulteerde in bijzonder kleine tekst. Om een betere gebruikerservaring te waarborgen, is deze functie nu vervangen door een automatische aanpassing aan de Microsoft Windows-instellingen voor lettergrootte. Hierdoor wordt de weergave van de tekst in ZZPfact geoptimaliseerd en aangepast aan de voorkeuren van de gebruiker op hun specifieke apparaat. Deze verandering is bedoeld om de leesbaarheid te verbeteren en tegemoet te komen aan de diversiteit aan beeldschermconfiguraties die tegenwoordig worden gebruikt.

Taalupdates

In deze nieuwe versie hebben correcties hebben doorgevoerd om onnauwkeurige Nederlandse teksten te verbeteren. Ons team heeft aandacht besteed aan het identificeren en aanpassen van foutieve taalgebruik, zodat de communicatie in het programma nu nog vloeiender en correcter is. Deze verbeteringen zijn gericht op het verhogen van de algemene kwaliteit van de gebruikerservaring. We waarderen uw feedback en streven ernaar om voortdurend de prestaties en het gemak van ons programma te verbeteren. Mocht u verdere suggesties hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, zodat we uw ervaring kunnen blijven optimaliseren.

SSL upgrade

We hebben net als in voorgaande versie wederom een SSL-upgrade uitgevoerd. Hiermee waarborgen we de veilige communicatie van de ZZPfact applicatie met externe systemen.

Documentatie-website

De handleiding van ZZPfact kan gevonden worden op https://docs.zzpfact-software.nl

Mis je informatie in de documentatie? Laat het ons weten! Voor de meest gestelde vragen hebben we onlangs op de website ook een FAQ toegevoegd.

Kleine problemen opgelost

In deze versie hebben we verschillende kleine bugs geïdentificeerd en opgelost. Deze bugfixes zijn gericht op specifieke situaties waarin het functioneren van ZZPfact werd beïnvloed, met als voornaamste doel het voorkomen van potentiële applicatiecrashes. Door deze bugs aan te pakken, streven we ernaar om de stabiliteit en betrouwbaarheid van ZZPfact te verbeteren, waardoor gebruikers een soepelere en consistente ervaring hebben bij het gebruik van de applicatie.