Contact? support@zzpfact-software.nl

Frequently asked questions

De meestgestelde vragen worden hieronder beantwoord. Vindt je jouw vraag hier niet terug, neem dan gerust contact met ons op!

1. Ik heb een licentie maar ZZPfact lijkt die niet te herkennen

Controleer of de versie van ZZPfact die je gebruikt valt onder de licentie. Je hebt een update licentie van 2 maanden of 12 maanden. Download nooit een versie die nieuwer is dan 2 of 12 maanden na je licentieverlenging of eerste aankoop. Je kunt oudere versies van ZZPfact hier downloaden of hier een verlenging aanschaffen.

Heb je bovenstaande gedaan of is jouw licentie nog steeds actief, neem dan contact met ons op. We kunnen het probleem vaak snel verhelpen.

2. Mijn licentie is verlopen moet ik nu weer een nieuwe licentie aanschaffen?

De licentie van ZZPfact vervalt nooit. Het recht op het installeren van nieuwere versie vervalt wel na verloop van tijd. De versie die u heeft gekocht kunt u altijd blijven gebruiken en is ook te downloaden vanaf onze website. Als u altijd de laatste versie wilt kunnen gebruiken, kunt u uw licentie verlengen met een jaar. Dit kunt u doen tegen een gereduceerd tarief. U hoeft dus niet weer het volledige bedrag te betalen. Met uw verlenging steunt u nieuw ontwikkelingen in ZZPfact.

3. Heb ik een licentie nodig of kan ik de gratis versie gebruiken?

De gratis versie van ZZPfact geeft de mogelijkheid om een onbeperkt aantal facturen te maken. De eerste 90 dagen na installatie zijn alle functies van ZZPfact gratis ingeschakeld. Je kunt dan ook offertes maken, herinneringen, mails versturen etc… Je kunt altijd zelf beslissen wat je doet. Bevalt het, dan is een licentie misschien interessant. Wilt u alleen maar facturen maken, dan is de gratis versie voldoende.

4. ZZPfact is goedkoper dan anderen, hoe kan dat?

Dat ZZPfact minder kost dan veel andere facturatieprogramma’s heeft te maken met het volgende:

  • Desktop software - Het pakket installeer je op je eigen PC waardoor er geen terugkerende kosten zijn voor ons voor bijvoorbeeld hosting van de software.
  • Geen telefonische helpdesk - We hebben geen telefonische helpdesk. Hiermee perken we de kosten met een flinke hoeveelheid. Je kunt ons wel altijd mailen en we reageren snel.
  • Winst is minder belangrijk - Met ZZPfact willen we niet perse heel veel winst maken. We willen vooral ZZP-ers helpen met facturatie.
  • Efficiente programmeeromgeving - ZZPfact is gemaakt in een programmeeromgeving die het mogelijk maakt met minder inspanning een goed softwarepakket te maken.
  • Geen marketing - We besteden geen geld aan marketing. We vinden dat de gebruiker echt alleen hoort te betalen voor goede software en niet voor het promoten van de software.

Vindt u uw vraag hier niet terug, neem dan gerust contact met ons op!