Contact? support@zzpfact-software.nl

Online factuur template

Met deze Online Factuur Template maak je gemakkelijk zelf facturen

Wij hebben een online factuur template gemaakt voor ZZP-ers. Waarom? Omdat het de makkelijkste manier is om snel een factuur te sturen. Met deze factuur template kun je gratis, in een handomdraai, een factuur opmaken voor je klant. Stuur je maar heel af en toe een factuur, wil geen factuurprogramma gebruiken, of een programma op je computer installeren, dan is deze factuur template echt wat voor jou.

Online factuurtemplate, geen login nodig

Screenshot factuurtjemaken.com

Wat heb je nodig voor het gebruiken van de Online Factuur Template?

Het enige dat je nodig hebt is een browser. Verstuur je de factuur per post dan heb je natuurlijk ook een printer nodig. Wil je de factuur e-mailen, dan kun je de factuur vanuit de browser opslaan als PDF-bestand. Je hebt geen speciale kennis nodig, ga naar de website en vul de gegevens in. Daarna druk je op afdrukken en ben je klaar.

Hoe gebruik je de online Factuur Template van factuurtjemaken.com?

Vul bovenin je browser de link factuurtjemaken.com in. Daarna kun je alle gegevens invullen van je eigen bedrijf, bedrijfslogo en van je klant. Daarna vul je de factuurspecifieke gegevens in zoals het factuurnummer en de datum.

Belangrijk om te weten

Een factuurtemplate om snel een factuur in elkaar te zetten zijn er genoeg te vinden online. Het probleem is vaak wel dat je goed moet begrijpen hoe je met zo’n factuurtemplate om moet gaan. Je kunt al snel een fout maken waardoor bijvoorbeeld automatische berekeningen niet goed meer werken. Of de template gewoon per ongeluk verkeert invullen waardoor deze eigenlijk niet geldig is.

Er zijn factuurtemplates voor Word, Excel, maar ook voor OpenOffice en dergelijke. Vaak weet je niet of zo’n factuurtemplate wel veilig is om te gebruiken. Een template bevat vaak macro’s die code uitvoeren. Het komt niet vaak voor maar het is mogelijk dat daar kwaadaardige code in verstopt is.

Al met al, het lijkt aantrekkelijk om een factuurtemplate te gebruiken voor het maken van je facturen. Er zijn wel wat haken en ogen.

Met die reden hebben we de onlangs, factuurtjemaken.com website gemaakt. Het is een online factuurtemplate gemaakt om simpel en snel een factuur te kunnen maken. Dit is een aanvulling op het factuurprogramma ZZPfact, waarvan we in 2017 de eerste versie hebben gelanceerd.

De template is gratis te gebruiken, je hoeft niets te installeren, er is geen login nodig en alle gegevens worden lokaal, in je browser, bewaard. Je vult de gegevens in die je op de factuur wilt hebben. Daarnaast kies je een bedrijfslogo. Daarna kun je van de factuur een PDF-bestand, Word-document, Excel, Afbeelding of ander gangbaar bestand maken.

Kom je de volgende keer terug om een nieuwe factuur te maken? Dan zijn al je gegevens van de vorige factuur al ingevuld mits je dezelfde browser gebruikt. Je hoeft je de meeste gegevens dus niet steeds opnieuw in te vullen.

Kortom, heb je geen behoefte aan een volwaardig factuurprogramma. Dan is de factuurtemplate van factuurtjemaken.com voldoende om in ieder geval gewoon een nette professionele factuur te kunnen maken.

Mocht je vragen hebben over deze nieuwe factuurtemplate? Aarzel dan niet en neem via het contactformulier contact met ons op. Of stuur een mail naar support@snoei.net.